Akcija protiv finansijskog kriminala, 14 uhapšenih

Četrnaest osoba je uhapšeno širom Srbije u akciji protiv finansijskog kriminala i korupcije. Podneli krivične prijave protiv 24 osobe.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izveli su akciju u saradnji sa nadležnim tužilaštvima i Poreskom policijom, saopštio je MUP.

Ovde možete pročitati/preuzeti ceo tekst saopštenja MUP-a u
Word formatu i PDF formatu

Akcija je sprovedena na teritoriji Beograda, Zaječara, Niša, Novog Pazara, Prijepolja, Kragujevca, Požarevca, Smedereva, Sombora, Sremske Mitrovice i Subotice.

Osumnjičeni se terete da su u periodu od 2015. godine do danas počinili više koruptivnih krivičnih dela, kojima su budžet Republike Srbije i druge privredne subjekte i fizička lica oštetili za oko 730.000 evra.

Takođe, policija je u više odvojenih akcija širom Srbije uhapsila 41 osobu u cilju suzbijanja opšteg kriminala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво