Majka i beba povređene u udesu kod Šapca

Na magistralnom putu Šabac-Valjevo u selu Cerovac dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene majka i tromesečna beba.

Prema priči očevidaca, automobil švajcarskih registracionih oznaka za kojima je bio stariji muškarac obilazio je kamion i udario u automobil koji je uz signalizaciju skretao sa puta ka porodičnoj kući.

Automobil sa majkom i bebom ispred porodične kuće nakon okretanja završio je u kanalu.

Majka i beba su zbrinute u Urgentnom centru šabačke bolnice, dijagnostika je u toku. Kako RTS saznaje, one su stabilno i nisu životno ugrožene.

Uviđaj je u toku, a prema priči očevidaca vozač automobila koji je izazvao saobraćajnu nesreću nije kod sebe imao dokumenta, a alko-test je potvrdio visok nivo alkohola.

"Bio sam u dvorištu, sedeli smo ja i supruga, samo sam video auto kako se prevrće, video sam bljesak, tamo je sleteo auto u kojem je bila Milica Pantelić sa bebom, koja je bila malom. Ja sam video auto kako udara u ovu moju rampu i udara u moju ogradu. Pritrčao sam tamo, dete i mamu smo izvadili i odvezli su je u hitnu", rekao je očevidac Jeremija Ilić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво