Pronađeni zasadi indijske konoplje, muškarac bežao od policije

U ataru sela kod Šida policija je pronašla zasade indijske konoplje. Jedan muškarac je, ugledavši policiju, počeo da beži, ali je ubrzo uhapšen. U njegovom vozilu pronađeni listovi marihuane.

Policija je uhapsila B. B. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Policija je osumnjičenog pronašla u ataru sela kod Šida kada je izašao iz zasada u kojem se nalazilo 78 biljaka indijske konoplje, visine tri i četiri metra, a težine 100 kilograma i 490 grama, saopštio je MUP.

Kada je video policajce, B. B. je pokušao da pobegne, ali je brzom intervencijom policijskih službenika sustignut i uhapšen. U njegovom automobilu, na kom su bile tablice sa drugog vozila, pronađeni su i listovi marihuane, priručnik za uzgoj bilja i prskalica.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, navedeno je u saopštenju.

broj komentara 0 pošalji komentar