Funkcioneri opštine Blace uhapšeni zbog primanja mita

Pripadnici MUP-a, Odeljenja za borbu protiv korupcije, uhapsili su dve osobe iz Blaca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo primanje mita.

Uhapšeni su M. V. (1983), funkcioner Skupštine opštine Blace, i Z. M. (1968), odgovorno lice opštinske uprave Blace i predstavnik većinskog vlasnika Veterinarske stanice Blace, saopštio je MUP.

Osumnjičeni se terete da su zahtevali i primili 3.000 evra od odgovornog lica i manjinskog akcionara jedne veterinarske stanice kako bi na skupštini akcionara usvojili odluku o imenovanju direktora Veterinarske stanice Blace koga su predložili mali akcionari.

Akcija je obavljena u saradnji sa BIA i po nalogu tužioca Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво