Uhapšeni zbog sumnje da su počinili deset teških krađa u Obrenovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Ž. N. (1997) i Lj. P. (1999) iz Obrenovca zbog postojanja osnova sumnje da su na području te gradske opštine izvršili deset krivičnih dela teške krađe.

Sumnja se da su Ž. N. I Lj. P. u periodu od juna do avgusta ove godine na teritoriji Obrenovca izvršili teške krađe oštetivši dve privatne kuće, dve pekare, dve trgovinske radnje, poštu, menjačnicu, apoteku i cvećaru.

Osumnjičeni su krivična dela vršili tako što su upotrebom podesnog alata nasilno otvarali vrata ili prozore oštećenih objekata i ulazili u njih, vršili premetačinu i tom prilikom sa sobom odnosili novac koji bi zatekli u objektu.

Ž. N. i Lj. P. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво