Sudar četiri vozila na Ibarskoj magistrali, osam povređenih

Osam osoba je povređeno kada su se, kod skretanja za Rušanj na Ibarskoj magistrali, sudarila četiri automobila.

Do sudara je došlo oko 8.20, a uz patrole saobraćajne policije, na teren su izašla i tri vatrogasna vozila i tri lekarske ekipe.

Prema informacijama iz Hitne pomoći, ukupno je povređeno osam osoba. Svima je ukazana pomoć na licu mesta, a zatim su prevezeni u Urgentni centar.

Kako RTS saznaje, samo je jedan od putnika na odeljenju reanimacije Urgentnog centra, što je standardna procedura za nešto teže povrede.

Reč je o 78-godišnjem muškarcu, koji je zadobio povrede glave i grudnog koša i bez svesti prevezen u Urgentni centar, kaže za RTS portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Četvoro povređenih je zbrinuto na odeljenju hirurgije.

Saobraćaj je bio usporen na delu Ibarske magistrale gde je došlo do sudara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи