Uhapšen osumnjičeni za napad na muškarca u Rači

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rači uhapsili su muškarca sa prebivalištem na području ove opštine, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

G. P. (50) se tereti da je 27. jula u popodnevnim satima, u jednom ugostiteljskom objektu u Rači, posle verbalne rasprave mašicama za roštilj više puta udario tridesetdevetogodišnjeg muškarca, takođe sa područja opštine Rača, koji ga je potom gađao stolicom, saopštio je MUP.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Protiv njega je podneta i prekršajna prijava zato što policiji nije prijavio narušavanje javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, dok je tridesetdevetogodišnjaku podneta prekršajna prijava za učestvovanje u tuči.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво