Batrovci, zaplenjeno više od pola kilograma zlata

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, prilikom redovne kontrole na ulazu u zemlju zaplenili oko 600 grama zlatnog nakita, čija će vrednost biti naknadno utvrđena.

Zlato je pokušao da prokrijumčari makedonski državljanin koji je putovao sam automobilom "ford fokus" italijanskih registarskih oznaka, saopštila je Uprava carina. 

Prilikom susreta sa carinicima on je rekao da nema ništa da prijavi i da kod sebe ima samo dozvoljen iznos novca.

Detaljnim pregledom automobila, u naslonu za ruke, između prednjih sedišta pronađeno je 27 predmeta od zlata.

Između ostalog, u naslonu su se našli i zlatni ženski pojas, nekoliko ogrlica i lančića, narukvica, broševa, minđuša, različitog prstenja i jedan dukat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво