Batočina, uhapšen zbog sumnje da je krao kablove sa repetitora

Policija je u Batočini uhapsila M. P. (36) iz tog mesta zbog sumnje da je izvršio šest teških krađa, oštetivši preduzeće "Telekom Srbija" za milion i po dinara.

Sumnja se da je M. P. tokom ove godine sa repetitora na području opštine Batočina šest puta sekao kablove za internet i telekomunikacioni saobraćaj preduzeća "Telekom Srbija".

Sečom kablova onemogućio je korišćenja tih usluga građanima na području više šumadijskih i pomoravskih opština u različitim vremenskim intervalima, čime je preduzeće "Telekom Srbija" oštećeno za oko milion i po dinara.

Ukradene kablove M. P. je, kako se sumnja, istopio i bakar prodao otkupljivačima sekundarnih sirovina.

Policija je saopštila da je osumnjičenom određen pritvor do 48 časova i da će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво