Migranti nađeni mrtvi kod Rume

Tela dva migranta pronađena su pored lokalnog puta kod mesta Dobrinci u blizini Rume. Pretpostavlja se da su stradali u obračunu dve migrantske grupe.

Tela migranata sa ranama nanetim vatrenim oružjem pronašli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi, saopštio je MUP.

Tela migranata pronađena su u blizini auto-puta gde su se okupljali. Na poljani do koje se teško može stići blatnjavim seoskim putem, pored beživotnih tela dva muškarca, kako nezvanično saznajemo, pronađene su čaure, pa se pretpostavlja da je reč o obračunu dve migrantske grupe.

Na dva do tri kilometra od mesta gde su danas pronađena tela, policija je blokirala prolaz, kao i saobraćaj za sve, osim meštana.

Meštani kažu da su na prisustvo migranata navikli i da do sada sa njima nisu imali problema.

"Dolaze svako veče, tu negde spavaju, ispod nadvožnjaka kod auto-puta ka Zagrebu. Ujutro dođe njih desetak iz Beograda, uveče se vraćaju", kaže jedan od meštana.

Oko mesta događaja jake policijske snage obezbeđuju zonu u širini od nekoliko kilometara, a nezvanično saznajemo da je u toku privođenje migranata koji su se tu okupljali.

broj komentara 6 pošalji komentar
(sreda, 01. avg 2018, 21:44)
anonymous [neregistrovani]

Sta jos da ocekujemo?

Migranti sa vatrenim oruzjem nekontrolisano setaju nasom zemljom...

(sreda, 01. avg 2018, 21:42)
anonymous [neregistrovani]

A vojska i policija se hvale

Da su nam granice sigurne

(sreda, 01. avg 2018, 20:02)
Tihi [neregistrovani]

Migranti

Svakodnevno desetine a ponekad i stotine migranata prolaze preko Rume prema Šidu i granici i dalje ka zapadnoj Evropi.U razgovoru sa njima mi kažu da im je u Londonu najbolje...

(sreda, 01. avg 2018, 19:01)
anonymous [neregistrovani]

Sta traze migranti u srpskim selima ?

Ko zna koliko se jos migranata krece neometano po Srbiji, a mi o tome ne znamo nista. Umesto da budu strogo pod nadzorom u prihvatnim centrima. Sve dok jednog dana ne napadnu lokalne mestane. Toliko nasa drzava brine o svom narodu. Nemam reci stvarno.

(sreda, 01. avg 2018, 18:57)
Stefan [neregistrovani]

Migranti

Mozda su slucajno zalutali u necije dvoriste...

(sreda, 01. avg 2018, 18:09)
anonymous [neregistrovani]

Тројански коњ

Даље не пишем ништа!