Tehničaru sa VMA potvrđena zatvorska kazna

Viši sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci zatvora i novčanu kaznu od 50.000 dinara tehničara sa Vojnomedicinske akademije, Ljubišu Pavlovića, jer je nelegalno prodavao anestetik "propofol" od kog je u decembru 2014. preminula Ivana Bodrožić.

"Odlukom Višeg suda odbijene su žalbe tužioca i branioca i potvrđena je prvostepena presuda Trećeg osnovnog suda u Beogradu", rekla je Tanjugu portparolka Višeg suda Bojana Stanković.

Ljubiša Pavlović je osuđen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih materija.

Beživotno telo Ivane Bodrožić, ćerke nekadašnje vojvođanske poslanice Nade Bodrožić, pronašla je spremačica u sobi 326 hotela "Hajat" 10. decembra 2014. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи