Srbin ubijen u Johanezburgu, dve osobe teško povređene

Četrdesetšestogodišnji Srbin D. K. ubijen je kada je u njega ispaljeno 30 metaka u predgrađu Johanezburga. Njegova supruga i još jedan muškarac su tom prilikom teško povređeni.

Supruga ubijenog, takođe srpske nacionalnosti, povređena je u predelu glave i helikopterom je sa drugim povređenim prevezena u najbližu bolnicu, preneo je Blic.

Nekoliko kilometara dalje pronađen je zapaljen automobil marke "mercedes".

Lokalna policija je saopštila da je do pucnjave došlo u utorak oko 14 sati po lokalnom vremenu, i dodala da je u toku istraga i da se traga za napadačima.

Kako pišu lokalni mediji, do ubistva je došlo juče oko 14 sati, kada su napadači iz belog "mercedesa" presreli BMV u kojem je bio Srbin i otvorili vatru.

Na vozilo je ispaljeno više od 30 metaka, a D. K., koji je bio za volanom BMV, preminuo je na licu mesta, preneo je Blic.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво