Rasvetljeno ubistvo Luke Radulovića, međunarodna poternica za osumnjičenima

Beogradska policija je rasvetlila ubistvo L. R. (1981) počinjeno 18. aprila u Beogradu, saopštio je MUP. Tog dana je u Crnogorskoj ulici broj 8 ubijen Luka Radulović, osumnjičeni za trgovinu narkoticima.

Ubistvo L. R. su rasvetlili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom.

Protiv M. Đ. (1987) iz Beograda nadležnom tužilaštvu podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, dok je protiv S. K. (1985) iz Beograda podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Za osumnjičenima je raspisana međunarodna poternica i u saradnji sa policijama drugih država radi se na njihovom pronalasku i hapšenju.

Osumnjičeni za trgovinu narkoticima Luka Radulović podlegao je ranama zadobijenim u pucnjavi u ugostiteljskom objektu kod Brankovog mosta u Crnogorskoj ulici, 18. aprila. 

Radulović je odranije bio poznat policiji. Teretio se za ubistvo u klubu "Nana" i trgovinu narkoticima, jer je u njegovom vozilu bio pronađen kokain.

Široj javnosti bio je poznat kao vozač "bentlija" koji je u septembru prošle godine presekao kolonu vozila predsednika Srbije. 

broj komentara 0 pošalji komentar