Pritvor osumnjičenom za napastvovanje maloletnice u autobusu

R. S. (42) osumnjičen da je 27. juna seksualno napastvovao 17-godišnju devojku u gradskom prevozu negirao je sve to tokom saslušanja u tužilaštvu, pa čak i da je tog dana bio u autobusu.

Njemu je nakon saslušanja, na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, sud odredio pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovio krivično delo, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

R. S. je izbeglica iz Bosne i Hercegovine po zanimanju građevinski radnik.

Tereti se za krivično delo nedozvoljenje polne radnje.

Policija je juče saopštila da se sumnja da je R. S. u gradskom autobusu u Zemunu 27. juna najpre verbalno uznemiravao, a potom hvatao za nogu 17-godišnjakinju i uputio joj uvredljive reči.

Osumnjičeni je međutim tokom saslušanja to negirao tvrdeći da tog dana nije radio pa da se nije ni vozio autobusom.

Inače, R. S. je ranije osuđivan za lake telesne, nedozvoljene polne radnje i razbojništvo.

Pošto se sumnja da je R. S. seksualno uznemiravao još dece, policija je juče pozvala oštećene građane koji ga prepoznaju sa fotografije da se jave PS Zemun.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво