Voz udario devojku u Kraljevu, šetala prugom noseći slušalice

K. J. (26) iz Kraljeva teško je povređena oko 22 sata kada je na nju naleteo putnički voz koji saobraća na relaciji Zvečan–Kraljevo.

Lekari Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu bore se za njen život.

"Devojka je dovezena u bolnicu u veoma teškom stanju. Obe potkolenice su joj amputirane, a ima i teške povrede glave i grudnog koša", rekli su za RTS u kraljevačkoj bolnici.

U kraljevačkoj policiji RTS-u je potvrđeno da je devojka šetala prugom sa slušalicama u ušima.

"Najverovatnije nije čula da nailazi voz jer je slušala muziku sa slušalicama u ušima", rečeno je RTS-u u policiji.

broj komentara 7 pošalji komentar
(petak, 06. jul 2018, 11:58)
Zivadin [neregistrovani]

Deza vi

Isto se desilo i prosle godine. Zar to nije bila dovoljna lekcija?

(petak, 06. jul 2018, 11:03)
anonymous [neregistrovani]

tragedija

To i jeste zabranjeno zakonom. Mnogo mi je zao devojke. Svako treba da razmislja uvek o posledicana i da ne bude ono ' nece to meni'...

(petak, 06. jul 2018, 10:50)
anonymous [neregistrovani]

KAtastrofa

ovo je strasno ne dao BOG nikome.uzas.

(petak, 06. jul 2018, 09:42)
R. Zivkovic.Rottredam [neregistrovani]

Svet je

postao smesan da nekazem raspolucen.Sa nastankom mobilnig telefona,Internetaq,nastaje katastrofa gde vise ne primecijes normalne ljude na uluci u prevozu bez tig slusalica telefona gde svako bulji u taj telefon sa susalicama na usima.Dobro sto to cine mladi, ali i starise "podmaladili "pa to isto rade.Voze bickle na na glavni m saobracanicama telefon ujedno ruci sa slusalicama na usima i nemare daig moze zakaciti neko auto.Udes u tramvaj, metro bus, skoro svi drze mobilne u rukama.Opet napominjem sto to cine maldi razumem, ali se stardija povela za njima pa i on i to cine.

(petak, 06. jul 2018, 06:05)
Bob [neregistrovani]

Zakon

Trebaba zakonom o bezbednosti saobracaja zabraniti koriscenje slusalica u saobracaju. Koliko pesaka, i biciklista koji se krecu kolovozom slusaju muziku, umesto da prate saobracaj.

(petak, 06. jul 2018, 02:28)
Nikola [neregistrovani]

iskreno

I meni je mnogo puta došlo da se šetam prugom, pomislim videću veliki voz kako svetli u daljini. Znam da je pogrešno ali razumem da se greške dešavaju nenamerno. Žao mi je devojke i nadam se da će nastaviti sa životom uspešno.

(četvrtak, 05. jul 2018, 23:38)
Masinovodja [neregistrovani]

Strasno

Stvarno mi nije jasno sta se desava sa narodom u nasoj drzavi.Da li je pruga mesto za setnju pobogu???Kada cemo se opametiti vec jednom?