Pritvor Dangubiću osumnjičenom za ubistvo Laketića

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana nekadašnjem pripadniku Jedinice za specijalne operacije Predragu Dangubiću (47) zbog sumnje da je 1. juna na Voždovcu ubio Radovana Laketića (37) iz Pljevalja.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak 28. juna doneo rešenje kojim je odredio pritvor okrivljenom zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u slučaju boravka na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanraspravom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.

Dangubić se tereti za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Sumnja se da je 40 minuta posle ponoći u Ulici vojvode Vlahovića pucao u Laketića, koji je, prema pisanju medija, svojevremeno važio za jednog od glavnih dilera heroina u Beogradu.

Laketića (37) je u decembru izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog trgovine drogom.

Mediji su preneli da je Dangubić ranije bio zaposlen u MUP-u, tačnije u JSO, ali je pre oko 15 godina isteran iz službe.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво