Uhapšena državljanka Jordana

Pripadnici Žandarmerije pronašli su državljanku Jordana F. A. (1983), za koju je proverom utvrđeno da nije postupila po ranije izrečenoj meri o udaljenju iz Srbije, zbog čega je sprovedena u prostorije PS Savski venac.

Policija je protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i privela dežurnom sudiji za prekršaje, koji joj je izrekao novčanu kaznu od 20.000 dinara i zabranu ulaska na teritoriju Srbije u trajanju od tri godine, saopštio je MUP.

Zbog neposedovanja novčanih sredstava, državljanki Jordana novčana kazna je zamenjena kaznom zatvora u trajanju do 20 dana i ona je sprovedena u Kazneno-popravni zavod "Zabela" u Požarevcu.

Kako su ranije pisali mediji (Blic), za F. A. je bila raspisana potraga nakon što je utvrđeno da je u poslednjih deset dana na teritoriji Beograda pružala seksualne usluge za novac, te da se sumnja da je zaražena HIV-om.

broj komentara 6 pošalji komentar
(ponedeljak, 02. jul 2018, 01:42)
anonymous [neregistrovani]

cekajte ljudi

ako je doticna HIV pozitivna i ako je znajuci za to zarazila i druge osobe onda je to krivicno delo? Zašto prvo ne utvrde da li je dotična stvarno HIV pozitivna osoba.

(petak, 29. jun 2018, 02:53)
anonymous [neregistrovani]

@@@I sta posle?

Pa procitaj vest, nazad je Jordan.

(četvrtak, 28. jun 2018, 18:46)
anonymous [neregistrovani]

Нејасно

Нејасно је то што је јефтиније за државу да су је одмах протерали (да су могли) него да плаћају двадесет дана затвора за њу. А поготову је то нејасно зато што се дотична изгледа бавила проституцијом. Неће то протеривање ићи тако лако. Исто нас чека и са хиљадама миграната које ЕУ неће и који ће остати заробљени (и фрустрирани) у Србији.

(četvrtak, 28. jun 2018, 18:28)
anonymous [neregistrovani]

@@I sta posle?

O trosku drzave nazad ,a gde je to "Nazad"???

(četvrtak, 28. jun 2018, 15:23)
anonymous [neregistrovani]

@ И шта после?

Ako joj znaju identitet sigurno da ima dokumente i znaju odakle je a poslace je isto kao sto i druge zemlje proteruju, stavi se na prvi avion nazad o trosku drzave, sta je tu nejasno?

(četvrtak, 28. jun 2018, 14:22)
anonymous [neregistrovani]

И шта после?

Шта ће бити када истекне 20 дана затвора? Како, и где ће је држава Србија послати ако дотична особа нема средстава, а можда ни докумената?