Voz naleteo na traktor kod Niša, muškarac poginuo

Jedan muškarac je poginuo u nesreći na pruzi Beograd-Sofija, nedaleko od Niša, kada je voz naleteo na traktor sa prikolicom.

Nesreća se dogodila oko 14.56 na delu pruge između Trupala i Crvenog krsta, nedaleko od Niša, na putnom prelazu koji nije obezbeđen polubranicima ili branicima, saopšteno je iz Infrastruktura železnica Srbije.

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a, istražni organi, lekarske službe i Komisija za vanredne događaje "Infrastrukture železnice Srbije". 

"Zbog uviđaja međunarodni voz iz Beograda za Sofiju stoji na mestu nesreće, a železnički saobraćaj na ovom delu pruge je u prekidu", dodaju iz "Infrastrukture železnice Srbije".

Do osposobljavanja pruge Trupale–Crveni Krst za saobraćaj, vozovi će ići alternativnim prevoznim putem Niš–Crveni krst, Niš–Ranžirna–Trupale–Beograd.

Uzroci nesreće se utvrđuju. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи