Ispitana ćerka ubijene pevačice

Jana Marjanović, šestogodišnja ćerka Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, saslušana je u Višem javnom tužilaštvu, potvrđeno je "Tanjugu".

Portparol Tužilaštva Tatjana Sekulić rekla je za Tanjug da je devojčica ispitana u okviru dopune istrage protiv Marjanovića, koju je naložio Viši sud.

Prema pisanju medija Marjanovićevi advokati su preneli da je devojčica potvrdila njegov alibi jer je rekla tužiocu da je otac Zoran bio sve vreme uz nju u periodu kada je njena majka ubijena na nasiopu u Borči 2. aprila 2016. godine.

Devojčica je ispričala kako je sve vreme bila sa tatom, da se majka odvojila od njih pošto je otišla da trči nasipom i da je posle nekog vremena više nisu videli od žbunja.

Kazala je da su potom pošli za majkom i da ju je otac sve vreme držao za ruku. Kada su videli da od njene mame nema ni traga ni glasa pozvali su policiju, prenose mediji.

Protiv Marjanovića je u toku dopuna istrage u Višem javnom tužilaštvu pošto mu je Viši sud 20. marta vratio optužnicu od 9. februara i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, u cilju ispitivanja osnovanosti optužnice.

Sud je tada, pored ostalih dokaza, naložio da se ispita u svojstvu svedoka maloletna ćerka Zorana i ubijene Jelene Marjanović.

Marjanović se od hapšenja u septembru prošle godine nalazi u pritvoru zbog uznemirenja javnosti.

Sumnja se da je Jeleni zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višetruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal.

Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom telelvizijskom rijaliti programu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво