Uhapšen osumnjičeni za pljačke banke na Čukarici

Policija u Beogradu uhapsila je osumnjičenog za dve oružane pljačke ekspoziture jedne banke na Čukarici, kao i krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Uhapšen je M. S. (26) koji se sumnjiči da je u martu u ekspozituri jedne banke na Čukarici, uz pretnju pištoljem, od radnika oduzeo 9.500.000 dinara i 7.500 evra.

Kako se sumnja, on je u toj ekspozituri i početkom juna, na isti način oduzeo oko 5.900.000 dinara i 40.000 evra, saopštio je MUP.

Kod osumnjičenog M. S. policija je pronašla pištolj sa municijom, a pretresom stana u kojem je boravio još 25 metaka i manju količinu marihuane.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи