Pritvor za okrivljenog koji je bračnom paru pucao u noge

Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu preinačilo je rešenje Višeg suda i odredilo pritvor do 30 dana okrivljenom fudbalskom menadžeru iz Beograda Zoranu Grujiću (49), koji je početkom juna pucao u noge bračnom paru Janković.

Portparolka suda Bojana Stanković je za Tanjug rekla da je pritvor određen zbog opasnosti da će uticati na svedoke, opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje su dovele do uznemirenja javnosti.

Precizirala je da je Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu, uvažavajući žalbu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, preinačilo 13. juna rešenje sudije za prethodni postupak i odredilo pritvor Grujiću.

Viši sud u Beogradu odbio je 6. juna predlog tužilaštva da odredi pritvor Grujiću koji je početkom juna pucao u noge bračnom paru Janković, Katarini (40) i Staniši (43), nakon što je njihov 11-godišnji sin zlostavljao njegovog sina od šest godina.

Grujiću se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

Teški incident dogodio se 3. juna uveče u Ulici Goce Delčeva u Novom Beogradu, u stanu majke Katarine Janković, nakon što je došlo do maltretiranja među decom u obližnjem parku.

Mediji su preneli da je Grujićevo dete tada bilo seksualno napastvovano.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара