Uhapšena dva državljanina Gruzije osumnjičena za tešku krađu

Policija u Beogradu uhapsila je dva državljanina Gruzije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

"B. M (1975) i B. M (1972) se sumnjiče da su ispred jedne menjačnice u Beogradu uočili oštećenog koji je menjao veću količinu novca, da su mu za to vreme izbušili gumu na automobilu, a potom ga i pratili iznajmljenim vozilom", navodi se u saopštenju MUP-a.

U trenutku kada se oštećeni zaustavio da promeni gumu, oni su, kako se sumnja, iskoristili momenat i odneli mu torbu, u kojoj je bilo 6.176.000 dinara, a koja se nalazila na zadnjem sedištu u vozilu oštećenog.

"Policija je osumnjičene uhapsila na beogradskom aerodromu, prilikom pokušaja da napuste Srbiju, a u njihovim ličnim stvarima i prtljagu pronađeno je ukupno 45.140 evra i 6.603 američka dolara", saopštio je MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво