Kruševljani uhapšeni zbog sumnje da su pomagali pri ubistvu

Policija je uhapsila S. M. (1955) i S. Đ. (1974) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su pomagali prilikom ubistva.

Oni su osumnjičeni da su 6. maja 2018. godine na Novom Beogradu pomogli sada pokojnom D. S. (1947) iz Kruševca i još jednoj za sada nepoznatoj osobi u izvršenju krivičnog dela ubistvo G. G. D. (1960).

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da su zahvaljujući dobrom operativnom radu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe za koje postoje osnovi sumnje da su izvršili krivično delo pomaganje u izvršenju krivičnog dela ubistvo.

"Takođe, prilikom pretresa stanova koje koriste osumnjičeni pronađeno je još jedno lice za koje se sumnja da je izvršilo krivično delo falsifikovanje isprave. Nakon izvršenih provera, utvrđeno je da se radi o licu za kojim postoji međunarodna poternica zbog izvršenog krivičnog dela ubistvo na području Bosne i Hercegovine", rekao je Rebić.

Kako je naveo, sva osumnjičena lica su privedena nadležnim tužilaštvima.

M. V. (1983), koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave i za kojim je raspisana međunarodna poternica, priveden je uz krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

broj komentara 0 pošalji komentar