Bez pritvora za oca koji je pucao u noge bračnom paru

Viši sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva da odredi pritvor muškarcu iz Beograda koji je u nedelju pucao u noge bračnom paru, nakon što je njihov jedanaestogodišnji sin zlostavljao njegovog sina od šest godina.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je prema okrivljenom odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim svedocima, precizirala je za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković.

To znači da će se muškarac braniti sa slobode, uz poštovanje pomenute mere.

Kako pišu Večernje novosti, on se sumnjičio da je u nedelju uveče ranio bračni par na Novom Beogradu, nakon što je saznao da je 11-godišnji dečak, sin ovo dvoje komšija, navodno hteo da siluje njegovog sina.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво