Bez pritvora za oca koji je pucao u noge bračnom paru

Viši sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva da odredi pritvor muškarcu iz Beograda koji je u nedelju pucao u noge bračnom paru, nakon što je njihov jedanaestogodišnji sin zlostavljao njegovog sina od šest godina.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je prema okrivljenom odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim svedocima, precizirala je za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković.

To znači da će se muškarac braniti sa slobode, uz poštovanje pomenute mere.

Kako pišu Večernje novosti, on se sumnjičio da je u nedelju uveče ranio bračni par na Novom Beogradu, nakon što je saznao da je 11-godišnji dečak, sin ovo dvoje komšija, navodno hteo da siluje njegovog sina.

broj komentara 34 pošalji komentar
(četvrtak, 07. jun 2018, 20:03)
anonymous2 [neregistrovani]

Kakva pravna drzava?

Srbija nije pravna drzava. Zakon u svoje ruke. Samo hrabro.

(četvrtak, 07. jun 2018, 20:01)
anonymous [neregistrovani]

zakon u ruke

Zakon i sme i treba i mora da se uzme u svoje ruke. Policija u Srbiji nije policija. Vec vlada zakon jaceg i zato da zakon u svoje ruke! Sto vise to bolje.

(četvrtak, 07. jun 2018, 13:54)
Nik [neregistrovani]

Ljubav

Ako smo dosad procitali istinu ,taj covek je otisao razgovarat a docekan je sa sprdnjom i pistoljem na stolu,sto znaci da nije on poneo pistol nego ga oni spremili da ga zastrase i jos ga zezaju. Ako je tako svaka mu cast,skidam kapu na hrabrosti i ljubavi za svoje dete

(četvrtak, 07. jun 2018, 12:35)
anonymous [neregistrovani]

Sloboda

Zakon nesme da se uzima u soostvene ruke.
Bilo sta da je razlog.
Prava stvar pozove da policiju.  

(četvrtak, 07. jun 2018, 08:28)
anonymous [neregistrovani]

Право

Света дужност је заштити себе и своју породицу. То није насиље, већ елементарно право човека.
То право злоуптртебљавају неке велике силе, бомбардујући слабије од себе, изговарајући се да штите слабе. И још то намећу као образац понашања.

(četvrtak, 07. jun 2018, 08:24)
anonymous [neregistrovani]

Сила

Сила на силу, није сила. Чак ни у правној држави.

(četvrtak, 07. jun 2018, 08:04)
anonymous [neregistrovani]

Држава

Држава смо сви ми...Суд само заступа све нас...Реакција суда је управо онаква како би 99% нас реаговало...Честитатм суду на одлуци и искрено се надам да ће остати доследан, што значи, да овог огорченог оца ослободи сваке одговорности...Али, суд никако не би смео да рањене ослободи одговорност, већ да тужиаштво поднесу кривичну пријаву против њих ради занемаривања сопственог детета и подстрекивања на насиље...

(četvrtak, 07. jun 2018, 01:39)
nb [neregistrovani]

deca

Kao roditelju, deca su ti nesto SVETO (kao i citava porodica). Duznost ti je, i moras ih zastititi od nasilnika. A ako su oni maloletnici, onda treba kazniti roditelje.Nisam siguran da li je ovaj nacin najbolji, ali ga kao roditelj ne osudjujem. Smatram da je sudija pravilno presudio.
Poz iz Kanade.

(četvrtak, 07. jun 2018, 01:27)
anonymous [neregistrovani]

Zakon i Policija moraju da se postuju!

Koliko god bio besan roditelj i ljut zbog ovog sramnog cina ovog balavca, uzimanje zakona u svoje ruke i linca, ne sme da postoji u pravnoj drzavi! 

(četvrtak, 07. jun 2018, 01:14)
anonymous [neregistrovani]

Ispravna odluka

Nije to anarhija, nego opomena svim neodgovornim roditeljima i njihovoj deci.