Istraga u "RTB Bor" nije ni prekidana

Služba za borbu protiv organizovanog krimila (SBPOK) istražuje krađu zlata u pogonu "Zlatare" u sastavu Rudarsko-topioničrskog basena Bor i nisu je ni prekidali, te ne stoje medijske informacije da su pripadnici te službe danas ponovo upali u tu kompaniju, saopštio je "RTB Bor".

"Pripadnici SBPOK istragu ovog slučaja nisu ni prekidali, tako da je informacija o tome da su ponovo ušli u radnu jedinicu 'Zlatara' pogona Topionice i rafinacije - netačna", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da organi reda neprekidno rade na ovom slučaju i utvrđivanju štete, a Rudarsko-topioničarski basen Bor sve vreme pruža neophodnu logističku i svaku drugu vrstu pomoći koja je neophodna.

"U interesu dalje istrage, RTB Bor neće davati nikakve dodatne informacije, a o rezultatima istrage javnost će obavestiti po njenom okončanju. RTB Bor je, kao oštećena strana, zainteresovan da se slučaj efikasno istraži do kraja, a nakon rezultata istrage kompanija će uputiti odštetni zahtev", navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво