Priština, Srbin Dejan Slavić pušten iz pritvora

Osnovni sud u Prištini oslobodio je pritvora Dejana Slavića, osumnjičenog da je u selu Kruševac kod Obilića počinio ratni zločin tokom sukoba na Kosovu i Metohiji, preneo je RTS-u advokat Nebojša Vlajić.

Dejan Slavić, koji je do 2003. godine živeo u Obiliću, a trenutno živi u Lazarevcu, uhapšen je na prelazu Jarinje 5. maja, i nakon tog mu je izrečena mera sudskog pritvora od mesec dana.

Bio je u pritvoru u zatvoru Grdovac kod Podujeva.

Slavićev advokat Nebojša Vlajić rekao je da je sud doneo odluku o oslobađanju, utvrdivši da više ne postoji razlog za njegovo zadržavanje.

Vlajić je dodao da je moguće da je njegov branjenik uhapšen zbog toga što je zamenjen sa nekom drugom osobom, istog imena i prezimena, a za kojom traga policija na Kosovu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво