Pet udesa tokom noći u Beogradu, devet povređenih

Devet osoba povređeno je u pet saobraćajnih nesreća tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dva mladića, starosti od 17 godina, teško su povređena kada je tramvaj u 23.50 časova u Nemanjinoj ulici oborio motocikl na kojem su se nalazili, te su prebačeni u Urgantni centar.

Na lice mesta su upućene dve lekarske ekipe, a jedan mladić je zadobio teške i višestruke povrede, dok je drugi imao prelom leve noge.

Jedan muškarac lakše je povređen u udesu u 4.27 časova na Mostarskoj petlji, u smeru ka beogradskom sajmu, odnosno Bulevaru Vojvode Mišića, i odvezen je u Ugrentni centar.

U 23 sata došlo je do udesa na uglu dr Ivana Ribara i Vojvođanske, na kružnom toku, a dva muškarca, starosti od 24 i 27 godina, prijavila su bol u leđima, te nisu vožena dalje.

Jedan muškarac (32) zbrinut je na licu mesta nakon saobraćajne nesreće u 21.55 časova u Bulevaru kralja Aleksandra.

U saobraćajnoj nesreći u 19.16 časova u ulici Mileve Marić Ajnštajn, na poligonu, lakše su povređena dvojica muškaraca, starosti od 22 i 33 godine, dok je jedna devojka (25) teško povređena jer je zadobila prelom potkolenice, a svi su prevezeni u Urgentni centar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво