Gračanica: Muž izbo suprugu, uhapšen u obližnjem selu

Kosovska policija u Gračanici uhapsila je 25-godišnjeg M. T. iz Gornje Gušterice, koji je svoju suprugu K. T. (22) čak 18 puta izbo nožem.

Žena je napadnuta u četvrtak i sa teškim povredama ruku i grudnog koša odmah primljena u bolnicu u Prištini, odakle je prebačena u KBC u Kosovskoj Mitrovici, a zatim u KBC Kragujevac, navode Večernje Novosti.

Prema rečima lekara K. T. je u izuzetno teškom, ali stabilnom stanju.

"Ona je posle reanimacije u našem Kliničko-bolničkom centru otpremljena za Kragujevac u svesnom stanju", kazao je direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Ivanović, naglašavajući da su pojedini ubodi bili nadomak srca.

List navodi da, iako je bilo indicija da je prilikom nasrtaja na suprugu M. T. povredio i bebu, u stanici kosovske policije u Gračanici negirali su da se detetu nešto dogodilo.

"Nakon nanetih povreda, osumnjičeni je otišao sa lica mesta, a nesrećna žena je uspela da izađe u dvorište. Odatle su komšije i rođaci pozvali policiju i Hitnu pomoć", kazali su u gračaničkoj policiji.

M. T. je brzo uhapšen u obližnjem selu i određen mu je pritvor. Prema saznanjima iz policije, njegova supruga sa kojom ima dvoje maloletne dece, i ranije ga je prijavljivala za nasilje u porodici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво