Policija ispituje događaje u porodilištu po nalogu tužioca

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da sasluša bivšeg rukometnog reprezentativca Nedeljka Jovanovića povodom događaja u porodilištu u Višegradskoj, kao i da uzme izjave od medicinskog osoblja koje je prisustvovalo incidentu, a koji je, prema pisanju medija, on izazvao. 

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je Tanjugu da tužilaštvo očekuje izveštaj policije nakon što obavi razgovore sa svima, nakon čega će odlučiti o daljem postupanju.

Traženi su i video-snimci događaja.

Mediji su preneli da je Jovanović u utorak ispitan u policiji, kao i da je priznao da je pogrešio i da se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedelju uveče, kada mu se supruga prevremeno porodila u šestom mesecu trudnoće.

Rukometaša je prijavila jedna od medicinskih sestara koja je te noći bila dežurna u zgradi porodilišta u Višegradskoj.

Jovanović je dan nakon incidenta, ponovo posetio GAK Višegradsku, da bi se medicinskom osoblju izvinio za svoje ponašanje.

Mediji prenose da je on u nedelju oko 23.30 upao u porodilište, gde je pokušao da razvali vrata, da je vikao i krivio lekare za prevremeni porođaj njegove verenice, kao i da je ušao i u deo gde se žene porađaju gde je civilima pristup zabranjen.

broj komentara 0 pošalji komentar