Tri saobraćajne nesreće u Beogradu, sedmoro lakše povređeno

U Begradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je lašše povređeno sedam osoba među kojima i jedno dete, rekla je "Tanjugu" portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Devojčica od sedam godina zadobila je povrede glave u udesu koji se dogodio u ulici Stanka Tišme u Batajnici, a osim nje je u tom udesu lakše povređena i žena starosti oko 36 godina. Obe su prevezene u Urgentni centar.

U 00.58 na Zrenjaninskom putu je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je lakše povrede zadobila žena starosti oko 41 godinu, nakon čega je dobila savet i uput za dalje lečenje.

Na uglu Vitanovačke i Braće Jerković u 01.14 je došlo do udesa u kijem su povređeni muškarac starosti oko 45 godina, kojem je konstatovano istegnuće vrata, 47-godišnjoj ženi je konstatovana povreda glave i istegnuce vrata, 28-godišnja devojka je povredila kuk, a 17-godišnja devojka je takođe zadobila povrede glave i istegnuće vrata.

Sve četiri osobe su bile prevezene u Uregntni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 115 intervencija od kojih 21 na javniom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici sa bolom ui grudima, kao i osobe sa stomačnim virusnim infekcijama i neurološki pacijenti sa vrtoglavicom, mučninom i povraćanjem.

broj komentara 0 pošalji komentar