Ubistvo u centru Kruševca

U Ulici Čolak Antinoj, u strogom centru Kruševca, nešto posle 13 časova sa pet hitaca iz vatrenog oružja pogođen je V. S. (41) iz Kruševca, nezvanično saznaje RTS. Identifikovan osumnjičeni za ubistvo, a dvojica mladića saslušana.

Ranjenog V. S., u veoma teškom stanju, ekipa Hitne pomoći prevezla je na Odeljenje hirurgije kruševačke Opšte bolnice, gde je podlegao povredama.

Na njega je pucano ispred kafića, a očevici kažu da su videli dvojicu napadača.

U međuvremenu, policija je identifikovala osobu za koju sumnja da je ispalila više hitaca iz vatrenog oružja u 41-godišnjeg muškarca.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, policija intenzivno traga za S. R. (1993).

Tokom dana su privedena i dvojica mladića koji su u trenutku izvršenja krivičnog dela bili u društvu osumnjičenog. Oni su odmah privedeni nadležnom tužiocu koji ih je saslušao.

Događaj je uznemirio građane jer se desio u centru grada, pred velikim brojem Kruševljana koji su sedeli u baštama okolnih kafića.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво