Povređena devojčica u udesu u Železniku

Osmogodišnja devojčica zadobila je povrede glave u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas u Železniku, rekla je "Tanjugu" portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Sabraćajna nezgoda se dogodila u 22.02 u ulici Darinke Radović kod broja 19, a devojčica koja je povređena u svojstvu pešaka, sa povredama glave je prevezena u Urgentni centar.

Na uglu Glavne i Stevana Markovića u Zemunu dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređen muškarac koji je zbrinut na licu mesta.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se noćas javljali svi, a astmatičari malo više od ostalih, kako je Macura rekla, zbog vlažnosti vazduha.

Nada Macura je dodala da noćas nije bilo tuča, ali da je bio povećan broj alkoholisanih osoba.

Hitna pomoć je noćas imala 105 intervencija od kojih 22 na javnom mestu, a juče tokom dana zabeleženo je 119 intervencija, od kojih 49 na javnom mestu i pet saobraćajki u kojima nije bilo težih povreda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво