Oteli novac i pasoše strancima, uhapšeni posle potere

U zajedničkoj akciji policije u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu, ubrzo posle teške krađe na auto-putu uhapšeni su osumnjičeni D. S. (1971) i D. V. (1983) iz Kraljeva.

Osumnjičeni se terete da su jutros, na parkingu u blizini benzinske stanice NIS u Kolarima, kod motela "Jerina", prišli automobilu u kome je spavala četvoročlana porodica, koji su strani državljani.

Kada su primetili da porodica spava i da na mestu suvozača sedi žena, koja je u krilu držala torbu sa novcem i dokumentima, jedan od njih dvojice je razbio staklo i kroz polomljeni prozor otrgao torbu.

Potom je utrčao u automobil "alfa romeo" italijanskih registarskih oznaka koje ne pripadaju tom vozilu, gde ga je čekao saučesnik, navodi se u saopštenju MUP.

Policija je odmah, po prijavi događaja, krenula u poteru za njima i uhapsila ih na ulazu u Kraljevo.

Prilikom hapšenja, osumnjičeni su pokušali da pobegnu i udarili u službeno vozilo.

Prilikom izvršenja krivičnog dela i hapšenja nije bilo povređenih.

Kod osumnjičenih je pronađen novac koji su ukrali iz tašne, dok je torba sa pasošima, karticama i dokumentima pronađena na jednom parkingu na auto-putu gde su je izbacili nakon što su uzeli novac.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa na drzak način, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedi nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво