Ispitani Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Pevačica Nataša Bekvalac je dala iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu povodom nasilja koje je, prema navodima iz krivične prijave, pretrpela od supruga Luke Lazukića, koji je saslušan pre nje.

Nataša Bekvalac je ispitana u svojstvu oštećene, a u tužilaštvo je došlo u pratnji tri punomoćnika – advokata.

Saslušanje Lazukića, koji je za svoju odbranu angažovao pet advokata, trajalo je sat vremena i 40 minuta.

On u svom iskazu nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo u noći između 13. i 14. aprila, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

Nakon Nataše Bekvalac tužilaštvo je ispitalo i bebisiterku njihovog zajedničkog deteta.

Povodom krivične prijave koju je suprug podneo protiv Nataše Bekvalac zbog lažnog prijavljivanja, saslušanja će biti naknadno zakazana.

Lazukić se tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer se sumnja da je supruzi naneo lake telesne povrede.

Njemu je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između 13. i 14. aprila.

Lazukić je to porekao u izjavama medijima i tvrdio da je supruga napala njega.

Pored prijave protiv Nataše za lažno prijavljivanje, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Takođe, podneo je zahtev policiji za određivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerke koju je Nataša rodila 28. februara.

Njegovi advokati su saopštili da je Lazukić pokrenuo i niz postupaka protiv medija koji su ga predstavili kao nasilnika, a što on poriče.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво