Muškarac ranjen u Mirijevu, osumnjičeni uhapšen u ukradenom "pežou"

U pucnjavi u Mirijevu rano jutros je ranjen 31-godišnji muškarac. MUP je saopštio da je osumnjičeni za napad uhapšen neposredno nakon što je pokušao da pobegne sa lica mesta u ukradenom vozilu.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je muškarac ranjen u predelu leve natkolenice i prevezen u KBC Zvezdara.

MUP je saopštio da se pucnjava dogodila oko 4.30, i da je policija ubrzo zatim uhapsila osumnjičenog P. P., kada je pokušao da se udalji sa lica mesta vozilom marke "pežo", koje je prethodno ukrao.

Kod njega je pronađen revolver iz koga je, kako se sumnja, ranio 31-godišnjeg muškarca, saopštio je MUP.

Policija je, inače, uhapsila P. P. i zbog postojanja osnova sumnje da je 17. aprila ove godine, u jednom baru u Ulici braće Jugovića, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, tako što je nožem naneo više uboda u stomak 32-godišnjem muškarcu.  

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega će, po nalogu tužioca, biti podneto više krivičnih prijava zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, teška telesna povreda, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja, kao i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво