Uhapšena zbog sumnje da je ukrala novac kad je došla da gata

Policija iz Aranđelovca je uhapsila S. M. (26) sa područja opštine Loznica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara.

Postoje osnovi sumnje da su S. M. i još jedna osoba, za kojom policija traga, u oktobru 2017. godine pozvonile na vrata stana 55-godišnje Aranđelovčanke, nudeći da pogleda robu koju prodaju.

Nakon što su ušle u stan, kako se sumnja, oštećenoj su ponudile da gataju i zatražile da donese novac, a potom su joj, iskoristivši njenu nesmotrenost, iz torbice uzele više od 13.000 evra.

S. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво