Trojica uhapšena zbog dilovanja droge

Policija u Vranju uhapsila M. H. (50) iz okoline Bujanovca, L. A. (39) i V. K. (19) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je uhapsila osumnjičene 28. marta ove godine, na autobuskoj stanici u Bujanovcu, nakon što je M. H. predao L. A. i V. K. kofer u kome je bilo 2.188 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, sa namerom da je transportuju do Subotice.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenima je doneto rešenje o zadržavnju do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužilaštvu, navodi se u saopštenju PU Vranje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво