Novi Pazar, pokušaj paljenja automobila imama

Nepoznata lica pokušala su da zapale automobil i kuću imama Hasiba Suljevića u novopazarskom naselju Mur.

Dva ili više lica u crnom automobilu marke "džip" stala su sinoć ispred Suljevićeve kuće i polilia bezinom njegov automobil "pasat".

Nakon što ih je video Suljevićev rođak oni su se dali u beg ispalivši pri tome više hitaca iz pištolja ka njemu.

Nakon toga su pobegli u pravcu Ribarića, odnosno Tutina.

Na lice mesta odmah je izašao javni tužilac Edis Arifović i izvršio uviđaj. On je nalažio da se oduzmu snimci bezbednosnih kamera sa okolnih zgrada.

Tužilac nije mogao da iznese više detalja o ovom događaju. Imam Suljević je rekao da se sve dogodilo oko 1.20 časova sinoć kada je čuo pucnje nakon čega je došao do prozora da vidi šta se dešava i ugledao dvojicu sinovaca.

"Nakon toga sam izašao i saopštili su mi da je moje vozilo poliveno benzinom. U momentu kada je počinilac polio kola bezninom sustigao ga je moj sinovac i pitao šta to radi a on se dao u beg i počeo da puca nekoliko puta", rekao je Suljević.

Suljević smatra da se radi o mučkom napadu, kao što je bilo u slučaju njegovog kolege Nezir efendije.

Izrazio je nadu da će policija uspeti da locira počinioce ovog dela. U Novom Pazaru je pre nekoliko dana pretučen Nezir Salihović imam Bor džamije.

Njega je više lica pretuklo u blizini kuće a tukli su ga nogama i štanglama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво