Pet paketa marihuane zaplenjeno na "Jaši Tomiću"

Preko dva kilograma marihuane koju je putnik krio u fabričkim šupljinama automobila zaplenjeno je na izlazu graničnog prelaza "Jaša Tomić" ka Rumuniji.

Prekršaj je otkriven juče kada je na red za kontrolu stigao "pežo" karavan rumunskih registarskih oznaka koji je vozio državljanin Rumunije, saopštila je Uprava carina.

Vozač se, kako je naveo, vraćao sa zrenjaninske pijace u Temišvar, gde živi.

Na pitanje da li ima nešto da prijavi za carinsku kontrolu, rekao je da nema ništa, te da je kupio samo nekoliko kilograma brašna i više sadnica.

Međutim, kada su carinici iza kasete ispred suvozačevog sedišta pronašli paket kockastog oblika oblepljen širokom samolepljivom trakom i upitali šta je unutra, usledio je neočekivani odgovor - da se u paketu nalazi marihuana.

Nakon detaljnog pregleda u automobilu je pronađeno još četiri paketa sa drogom, pri čemu su dva paketa bila sakrivena iza instrument table, a još dva u naslonima zadnjih sedišta.

Tom prilikom zaplenjeno je pet paketa u kojima se ukupno nalazilo 2.073 grama marihuane za koju je putnik tvrdio da je nabavio na pijaci u Zrenjaninu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво