Zapaljena kladionica u Beogradu, vlasnik traži više sigurnosnih kamera

Kompanija "SKS365 Malta LTD" zatražila je od nadležnih organa da u najkraćem mogućem roku identifikuju napadače koji su u subotu uveče zapalili jednu od njenih kladionica na Vračaru u Beogradu, i tom prilikom pričinili ogromnu materijalnu štetu.

Ta kompanija, koja u Srbiji posluje kroz mrežu kladionica "Planetvin365", u saopštenju je zatražila od nadležnih organa da što pre budu rasvetljeni motivi izvršenja tog krivičnog dela, a da se njegovi počinioci što pre privedu pravdi i adekvatno kazne.

"Mnogo više od materijalne štete, zabrinuti smo za bezbednost građana koji su se u tom trenutku nalazili na ulici u blizini tog objekta, kao i u svojim stanovima u okolnim stambenim zgradama", navode iz te kompanije.

Kako se ističe u saopštenju, zbog tog incidenta kompanija će inicirati formiranje Radne grupe čiji će posao biti da obezbedi bolju pokrivenost ovog dela grada kamerama i sigurnosnim sistemima koji će podići bezbednost svih sugrađana na Vračaru, a posebno dece.

"Uputićemo tu inicijativu svim nadležnim službama za pitanje bezbednosti građana, kao i opštinskim i gradskim vlastima", zaključuje se u saopštenju.

Kompanija "SKS365 Malta LTD" jedan je od najvećih priređivača igara na sreću u Evropskoj uniji i tehnološki lider u oblasti internet klađenja.

Kako se navodi u saopštenju, ta kompanija zapošljava više od hiljadu ljudi u Srbiji, od čega najveći broj mladih programera i inženjera.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи