Nesreća na Mostu na Adi, šestoro povređenih

Šest muškaraca starosti od 16 do 60 godina povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Mostu na Adi, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.

Jedan od njih, 19-godišnji mladić, zadobio je teške povrede glave, dok ostali nisu životno ugroženi, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je navela da su, posle intervencije tri lekarske ekipe, povređeni hospitalizovani u Urgentnom centru. 

Prva lekarska ekipa prevezla je u Urgentni centar mladića starog oko 19 godina sa teškom povredom glave, koji je bio bez svesti.

"U pitanju je prelom baze lobanje", navela je Macura.

Druga ekipa prevezla je dve muške osobe od oko 20 i 60 godina starosti u svesnom stanju, dok je treća ekipa prevezla u Urgentni centar, takođe u svesnom stanju, muškarce od 16, 19 i 35 godina, rekla je portparol Hitne pomoći. 

Nesreća se dogodila oko 18 časova kada je putnički automobil udario u autobus, a potom na njega naletelo još jedno vozilo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво