Šestoro povređenih u tri udesa u Beogradu, među njima i dete

U Beogradu je noćas u tri saobraćajna udesa lakše povređeno šest osoba, uključujući dete, a u Žarkovu je ubodom nožem teško povređen jedan muškarac, rekla je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi u 19.02 na uglu ulica Edvarda Griga i Slavka Miljkovića u Resniku, oboreno je dete, koje je udarilo glavom u šoferšajbnu.

Dete je sa tupom povredom glave i grudnog koša prevezeno u Urgentni centar, rekla je Macura.

U 21.54 na uglu Kružnog puta i Kumodraške, 31-godišnji muškarac zadobio je lakšu povredu i prevezen je u Urgentni centar.

U 02.24 na uglu Đevđelijske i Branka Krsmanovića četiri osobe su lakše povređene – dve devojke od 23 i 22 godine i dva mladića od 23 i 20 i prevezeni su u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć imala je i intervenciju u 00.01 časova zbog uboda nožem u butinu u kafiću u Žarkovu. Zbog teške povrede osoba je prevezena u Urgentni centar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво