Policija tokom pretresa vozila pronašla zolje, dinamit, minu

Tri osobe su uhapšene nakon što je u vozilu u kojem su se nalazili pronađeno oružje – tri zolje, automatski pištolj, kilogram dinamita sa telefonom za daljinsko aktiviranje i minu. Tokom pretresa stanova osumnjičenih, pronađeno još oružja.

Policija je u Beogradu i Trsteniku uhapsila T. T. (1959), S. I. (1987) i J. N. (1980) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplenili veću količinu oružja i eksplozivnih sredstava.

Prilikom pretresa vozila kojim je upravljao T. T., a u kome su bili S. I. i J. N., policija je pronašla tri zolje, automatski pištolj, kilogram dinamita sa telefonom za daljinsko aktiviranje i minu, saopštio je MUP.

Takođe, policijski službenici su nakon pretresa stana koji je koristio osumnjičeni T. T. pronašli revolver i samostrel, a u stanu osumnjičenog S. I. četiri optička nišana za oružje, šest nosača za optički nišan i mobilni telefon za koji se sumnja da se koristi prilikom postavljanja eksplozivnih naprava.

U stanu osumnjičenog J. N. pronađeno je i 13 prigušivača za vazdušne puške, kao i 55 optičkih nišana za ručne bacače granata.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи