Devojka teže povređena kod Ade Ciganlije

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je pet osoba povređeno, među kojima teže 24. godišnja devojka koja je verovatno doživela potres mozga, rekla je jutros "Tanjugu" portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Taj udes se dogodio u 19.05 na izlazu iz Ade u Radničkoj ulici, a devojka je kao pešak zadobila povrede glave i nije mogla da rekonstruiše događaj, što ukazuje da je verovatno doživela potres mozga, rekla je Macura i dodala da je devojka prevezena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) koja je bila dežurna.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Novosadskom putu u 19.00 časova, povređene su žena starosti oko 36 godina koja se žalila na vrtoglaviocu i žena starosti oko 62 godine koja je zadobila povrede glave i vrata i vožena je na VMA.

Na surčinskom putu u 21.05 došlo je do udesa u kojem je učestvovala 36-godišnja trudnica koja nije imala uočljive povrede, ali je vožena u GAK Višegradska zbog njenog stanja.

U toj saobraćajnoj nezgodi povređen je i muškarac starosti oko 60 godina koji je prevezen na VMA.

Macura je istakla da je Hitna pomoć noćas zabeležila 96 intervencija od kojih osam na javnom mestu, a juče u toku dana 162, od kojih 35 na javnom mestu i šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo težih povreda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи