Ugašen požar na Labudovom brdu, nema povređenih

Krov objekta u Oplenačkoj ulici na Labudovom brdu zapalio se oko 12:30 časova, povređenih nema, a vatrogasci su ugasili požar, javlja reporter "Tanjuga" sa lica mesta. U toku je policijski uviđaj.

Vlasnik objekta Zoran Jovanović rekao je Tanjugu da je požar izbio na krovu, dok je donji deo objekta, koji je izdat jednom lancu drogerija ostao poplavljen, pošto su se odmah upalili protiv požarni sistemi.

Prema njegovim rečima, na krovu su pre požara viđena deca koja su, kako on misli, tu verovatno pušila cigarete.

Naveo je da se grupa dece i ranije tamo okupljala i da su opominjani da se na taj krov ne penju.

Na krovu koji je danas zapaljen nekada se nalazila bašta restorana, a sada je magacin, ukazao je Jovanović koji očekuje da se obavi uviđaj policije kako bi se pronašao krivac i naplatila šteta.

Policija koja je izašla na lice mesta, nije želela da komentariše okolnosti slučaja dok traje uviđaj, a vatrogasne jedinice su i dalje ispred objekta u kome se požar dogodio. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара