U udesu kod Gložana jedna osoba stradala, troje povređeno

Jedna osoba je izgubila život u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko šest časova dogodila nedaleko od mesta Gložani, na putu Bačka Palanka–Novi Sad, dok su tri osobe povređene.

Četrdesetdevetogodišnji Novosađanin, koji je vozio "sitroen" u pravcu od Novog Sada ka Bačkoj Palanci, poginuo je u direktnom sudaru sa "pasatom" pošto je prešao u saobraćajnu traku za vozila iz suprotnog smera, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Vozač "pasata" i njegove dve saputnice, koji su sa područja Bačke Palanke, prevezeni su u Klinički centar Vojvodine, a telo poginulog preneto je u Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije.

Uviđaj su obavili javni tužilac i policija, dodaje se u saopštenju.

U Kliničkom centru Vojvodine Tanjugu je potvrđeno da su jutros primljene tri osobe van životne opasnosti.

Obe ženske osobe zadobile su teške telesne povrede, dok je četrdesetčetvorogodišnji muškarac u Urgentni centar KCV-a primljen sa lakšim povredama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи