U Batajnici poginuo pešak, dva udesa na Gazeli

Muškarac star 61 godinu poginuo je jutros na ulazu u Batajnicu. Hitna pomoć je noćas imala ukupno 103 intervencije od kojih 28 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.

Nesreća u kojoj je stradao pešak se dogodila oko 6.15, a u toku je uviđaj na starom Batajničkom putu. Vozila se kreću naizmenično, a gužve su velike.

U 19.15 sati u Ulici Rebeke Vest, kod OŠ "Desanka Maksimović" na Zvezdari, 30-godišnji muškarac zadobio je povrede glave i, u konfuznom stanu, prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Nekoliko minuta kasnije, u Ulici Dragice Končar kod broja 8 lakše je povređen 35-godišnji muškarac u svojstvu pešaka i, takođe, prevezen u Urgentni centar.

Lakše povrede zadobio je i 25-godišnji muškarac u Ulici Agostina Neta kod broja 22, u 20.21 časova, i potom prebačen u KBC "Zemun".

Na Gazeli su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, a u prvoj - u 23.48 sati, u smeru ka Novom Beogradu, lakše su povređeni 58-godišnji muškarac i 49-godišnja žena, i prevezeni u Urgentni centar.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi na Gazeli, koja se dogodila u 00:54 sati u smeru ka Šidu, povređen je 57-godišnji muškarac, koji je potom prebačen u Urgentni centar.

U istu ustanovu prevezena je i 32-godišnja ženska osoba, nakon što je lakše povrede zadobila na Zrenjaninskom putu u 05.32 sati, kod broja 123.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво