Ubistvo u Leskovcu

U leskovačkom naselju Dubočica noćas je ubijen N. J. star 23 godine. Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo se dogodilo u blizini marketa, odnosno ulaza u stambene blokove B4 i B5. U mladića je ispaljeno sedam metaka.

Stanovnici naselja Dubočica kažu da ih je u toku noći probudila rafalna paljba a jutros su nasred ulice videli beživotno telo i policajce kako vrše uviđaj.

Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković kaže da je policija prijavu o upotrebi vatrenog oružja dobila u dva sata i 40 minuta, da je odmah izašla na lice mesta, kao i ekipa Hitne pomoći čiji su lekari mogli da konstatuju samo smrt.

Zdravković dodaje da se radi na utvrđivanju motiva i pronalaženju počinilaca ovog krivičnog dela.

Kako RTS nezvanično saznaje, u mladića je ispaljeno sedam metaka, prvi u nogu, nakon kojeg je pokušao da pobegne. N. J. se bavio kik-boksom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи