Tri udesa tokom noći u Beogradu, četvoro povređenih

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U 19.59 u Drajzerovoj ulici kod broja šest došlo je do udesa u kojem je lakše povređena žena starosti oko 25 godina, a prevezena je u Urgentni centar.

U ulici Maršala Tita u Dobanovcima u udesu koji se ogodio u 20.48 lakše je povređen muškarac pešak starosti oko 31 godinu koji je takođe prevezen u Urgentni centar.

Na uglu Južnog Bulevara i Maksima Gorkog došlo je do treće saobraćajne nezgode usled koje su povređene dve žene starosti oko 26 i 50 godina.

Kako je Macura navela, mlađa žena je pretrpela težu povredu noge.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво